Jak nas poinformował Kandydat na członka Zarządu JSW S.A. z wyboru załogi Marek Sękowski, w zakładach JSW S.A. dochodzi do ograniczania mu możliwości poruszania się po zakładach JSW S.A. W tym miejscu warto zaznaczyć, że wobec jego kontrkandydata nie stosuje się żadnych środków inwigilacji.

Nam ciężko to zrozumieć, dlatego też cytujemy poniżej też komentarz Kandydata Załogi Marka Sękowskiego do zaistniałej sytuacji z jego profilu w mediach społecznościowych, który oddaje powagę sytuacji

Myślałem, że żyjemy w wolnej Polsce,a komunizm upadł w 89r.!? Widać nie w naszej spółce! Nigdy nie podejrzewałem, że we własnej firmie każdy mój krok będzie kontrolowany przez ochroniarza z bronią! (tłumaczyli, że mają takie polecenia z „góry”). Powód- zostałem zarejestrowany jako kandydat na Członka Zarządu JSW S.A. z wyboru pracowników! Swoją drogą to ciekawe czego się tak bardzo boją- skoro uciekają się do takich działań!
To kolejny argument, że najwyższa pora na zmiany w naszej spółce! Poniżej jedno z wielu zdjęć oraz list otwarty jaki wystosowałem do Zarządu Spółki!

Treść listu poniżej wraz ze zdjęciem.

Jedność App

FREE